Murinaa huonoista tikuista

Eivät epäselvät testit olleet yhtään selvempiä nyt kuin aiemminkaan. Jos jotain tapahtui tässä kuussa, niin se tapahtui viime viikonloppuna, mutta ota niistä testeistä sitten selvää. Kun toisen viivanhan pitäisi olla vähintään yhtä vahva kuin kontrolliviiva. Testiviiva viikonloppuna oli ehkä hitusen hailakampi kuin kontrolliviiva, mutta ei niin selvästi, että automaattisesti ajattelisi testin negatiiviseksi. Alkuviikosta viiva haalistui selvästi ja eilen en saanut enää mitään kunnon viivaa näkyviin. Oliko tuo nyt sitten LH-huippu? Tapahtuiko ovulaatio? Se jää mysteeriksi. Huonoja testejä, sanon minä. Ikinä enää en niitä osta. Taidan pissiä kerralla kaikkien päälle ja vertailla viivojen värin syvyysastetta. Kumminkin ovat eri värisiä samana päivänä. Jos joku munasolu oli kehittyäkseen tässä kuussa, luulisin sen alkaneen kasvaa vasta kun hCG oli nollassa, mitä se oli kaiketi 11-12 päivää sitten. Periaatteessa tuo olisi ihan ok follikulaarivaihe, vähän lyhyt kyllä minulle. Sen verran vielä antimainostan testiä, että kyseiset testit ovat erään israelilaisen kuninkaan mukaan nimettyjä ja pakkaus väittää, että testejä voi käyttää IVF-diagnostiikassa. Mitähän ikinä sekin sitten lienee, epäilyttäviä testejä ovat joka tapauksessa.

Yllättävä käänne tilanteeseemme tuli tänään. Saimme ylimääräistä rahaa perinnön muodossa yllättävältä suunnalta. Nyt on talous turvattu, jos IVF-hoitoon saakka mennään. Perinnön testamenttaaja toivoi eläessään näkevänsä meidän lapsen. Ehkä hän pääsee auttamaan meitä sen tekemisessä. Hämmentävä käänne, hyvällä tavalla. Taidankin tästä mennä aukomaan uusinta klinikalta tullutta laskua, olen pari päivää vain mulkoillut sitä ilkeästi.

Mainokset

2 kommenttia on “Murinaa huonoista tikuista”

  1. Helmi sanoo:

    Onneksi olkoon perinnöstä ja sitä kautta tulleesta avusta. Samaan syssyyn pahoittelut kuoleman kohtaamisesta. Itse olen tikutellut sekä noilla itse tulkittavilla, että digeillä ja tullut siihen lopputulokseen, etten enää vilkaisekkaan noihin normi tikkuihin päin. Helpommalla pääse kun ei tarvitse tulkita. Tilasin itselleni ”perhepakkauksen” digejä amazonista (20 kpl) samalla hinnalla kuin mitä yksi 7kpl pakkaus olisi tullut maksamaan suomessa.

  2. Marvine sanoo:

    Kiitos osanotosta. Ja kiitos vinkistä!


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s