Priimus

Lounastauolla tänään on käyty ottamassa kyytiin alkio-opistomme priimus, top-yksilö, yksi kappale. Toimitus oli arkinen. Ympärillä ei leijunut haltiakummeja eikä mitään muutakaan mystiikkaa toimitukseen sisältynyt. Vähän spesiaalimmaksi huipennukseksi sen kuvittelin etukäteen. Oli sellainen kiireen tuntu ilmassa. Seisoin siellä hämärässä huoneessa rakko täynnä ilman housuja luettelemassa henkilöturvatunnukseni numeroita luukun taakse ja sitten selälleen, värkit paikoilleen ja asiaan.

Pää on vähän pyörällä. Vaikea uskoa, että mukana on elämänalku ja pakasteessa liuta seuraavia kandidaatteja. En saanut otettua kaikkea informaatiota vastaan ennen siirtoa. Meidän alkiot ovat käyttäytyneet hyvin. Montako niitä nyt sitten jatkoi eteenpäin? Ilmeisesti kaikki, niin käsitin. Jotkut menevät tänään pakasteeseen, ilmeisesti viisi yksilöä. Sitten joitakin he katsastelevat huomenna lisää. Pakasteessa lienee sitten viidestä kahdeksaan alkiota.

Seuraavat kaksi viikkoa menevät varmaan yrittäen elää kuin olisin raskaana. En oikein hahmota tätä, kun ei tunnu mitään kovin kummallista. Ihan kunnolla en ole toipunut toimenpiteestä vielä, ja siitä on kyllä tuntemuksia. Nytkin sattuu toiselle puolelle, vaikka eilinen oli ihan ok jo, tänään olin taas normaalisti töissä maha pinkeänä. Vähän jännittää kropan palautuminen. Munasarjaparat muistuttelevat läpikäymästään stimulaatiosta kyllä ja ovatkin aika suuret, ei kuitenkaan hyperstimulaatiota pitäisi sentään olla.

Viikonloppuna oli vieraita. Itsepintainen lisääntymiskykyinen vieras kysyi toistuvasti lapsihaaveista, oikein sopiva hetki avata keskustelua aiheesta… ”Tähän asuntoonhan mahtuisi, mitenkäs on?” ”Mites te, jokos, jokos? Onko suunnitelmia?” Lopulta jouduin toteamaan, etten halua puhua aiheesta. Jospa olisimmekin selvittäneet vieraille yksityiskohtaisesti, että kuulkaapa vieraat, suunniteltu on ja vuosia ja nyt meillä on itse asiassa yhdeksän alkiota viljelyssä, että on käynyt mielessä joskus tuokin asia… Kerrotko vielä, miten niitä lapsia tehtiinkään?

Mainokset


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s