Hyviä ja pahoja tekoja

Haluaisin niin kovasti, että tämä alkio jatkaa kehitystään vauvaksi asti. On vielä vähän vaikea uskoa, että nyt jotain saattaa olla aluillaan. Pelkään ja mutta uskallan toivoakin. Pelkään, ettei minun sisällä pysy taimet kyydissä. Toivottavasti tämä on vahva. Toivon oireita, jotka osoittaisivat kiinnittymisyrityksiä. Eilisilta meni vielä kivuissa ja pakko oli tehdä Panadol-purkin kanssa tuttavuutta jälleen, vaikka juuri oli haettu alkio kyytiin. Ei se varmaan kovin paha teko ollut. Tänä päivänä vatsa on selvästi rauhallisempi. Jospa tämä punktion jälkeinen kipuilu alkaisi jo hellittää.

Tämän aamun hyvä teko: muistin käyttää hammaslankaa. Juhlallinen lupaus on, että jatkan samalla tiellä. Olen laiminlyönyt pari kuukautta hampaiden tarkemman hoidon, kun on jo muutenkin molempiin päihin ja vähän muutakin kautta pitänyt muistaa laittaa lääkkeitä eri vuorokaudenaikoihin. Nyt voisi yrittää ottaa hampaat mukaan muistilistalle, sillä jos tulen raskaaksi, saattaa käydä niin kuin kemiallisessa raskaudessa, eli suun kuivahtaminen. Hammaslääkäri antoi kesällä aika tiukat ohjeet noudatettavaksi.

Vielä Lugesteronista. Toivottavasti se irtoaa vaatteista. Pikkuhousunsuoja antaa aika mitättömän suojan sitä vastaan, miten Lugesteronin generoima mömmö penetroi kaikki vaatteet. Riemastuttavaa huomata iltapäivällä töissä, että mustat housut ovat sisä- ja ulkopuolelta haaroista  valkoiset. Yövaatteet ovat puolestaan haaroista parin yön jäljiltä kovat koppurat. Ihanaa. Tänään töistä lähtiessä oli pinaattikeittoa paidassa ja kuivunutta jäätelöä haarojen välissä.

Auttaakohan se alkiota kiinnittymään, jos syö raskaana olevan naisen tekemää kakkua?

Mainokset


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s