Välikierron puoliväli

Päässä pyörii sekalaisia ajatuksia. Toiminnan tasolla yritän ottaa kaiken irti välikierroksesta ja tehdä sellaisia isoja käsityöprojekteja, joita tuskin teen, kun on hoito päällä. Tuntuu hyvältä tehdä jotain konkreettista, järjestää kotia ja penkoa kaappeja. Viime viikonlopun leikkelin vanhoja vaatteita ja revin lakanoita. On sellainen olo, että täytyy tehdä näitä hommia varastoon, koska nyt pystyn. Huomionarvoista on, että jalkakipu on päättyi, kun uusi kierto pääsi kunnolla käyntiin.

Menin pääsiäiskirkkoon kuten niin monena vuona ennenkin. Viime vuosina ne ovat olleet minulle melko kuohuttavia tilanteita, mutta silti menin nytkin. Huomasin siellä penkissä istuessani, että sisältä nousee melkoista kiukkua ja nyrkin heristelyä. Että tämä elämä on tällaista. Olen vihainen tämän lapsettomuuden takia, mutta siltikin tuntuu jotenkin väärältä esimerkiksi pyytää meille lasta korkeammalta taholta. En oikein muutenkaan tiedä uskonnollisuudestani nykyisin, sen verran menneisyydessä on ristiriitaisia kokemuksia hengellisiin yhteisöihin liittyen.

Näin unta, että emme päässeet seuraavaan siirtoon, koska klinikalla olivat pakastaneet osan alkioista väärin. Alkiot olivat jossain muovikelmussa jumissa, eikä niitä voitu siirtää. En ollut mitenkään järkyttynyt asiasta unessa. Olin heti valmis seuraavaan IVF:ään. Unissani klinikalla tunaroivat tosi usein… Kaapissa on muutamia ovulaatiotestejä. Haluan tietää, tapahtuisiko ovulaatio tässä kierrossa, joten testaan pitkästä aikaa näillä ylijääneillä testeillä. Saa nähdä tuleeko mahdollinen ovulaatio ”hyödynnettyä”. Milloinkahan viimeksi tikutin ovista? En muista edes.  Nyt on ehkä kp 12, jos olen laskenut oikein.Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s