Parempi meno

Johtuuko hyvin nukutusta yöstä, työviikon päättymisestä, työmatkapyöräilystä, Lugesta vai mistä, mutta tänään on niin paljon parempi meininki kuin muuten koko viikolla. Eilen olin valmis heittämään hanskat tiskiin ihan kaiken suhteen. Epäilen, että estrogeenilatauksella on jotain osuutta tuollaiseen mielialan laskuun. Saisi silti koittaa loma, vielä on kolme työviikkoa edessä ennen sitä. Alkuviikon tunnelmista on myös tehtävä sellainen johtopäätös, että jotain uutta työrintamalla on todellakin tarpeen kehitellä ensi vuodeksi. Olisin mielelläni vaihteeksi vähän isompien ihmisten kanssa tekemisissä kuin nyt. 

Sain järjestettyä hyvin joustavasti siirtoon menon ensi viikolla, mikä oli iso huojennus. Työpari ei saanut primitiivireaktiota asiasta onneksi. Ei ole kiva käydä sellaista päänsisäistä keskustelua, jossa perustelee itselleen, miten hoito kuitenkin kerta toisensa jälkeen on minulle oikeasti tärkeämpi, kuin työsitoumukset. 

Keksin myös ilmiselvän ratkaisun elämääni hankaloittaneen puhelimen 9 minuutin torkutusväliongelmaan tänään – on ohjelmoitava 2-3 peräkkäistä herätystä tietenkin sopivin välein. Miten ei ole tämä aiemmin tullut mieleen? Olen vain manannut, kun puhelimen asetuksia ei ole voinut muuttaa. Ehkä tämä elämä tämänkin myötä helpottaa, enkä enää nuku pommiin niin usein kuin menneen kahden viikon aikana. Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s