Siirto tehty

1. IVF:n 3. PAS tehtiin eilen. Oli hitusen hankalampi siirto kuin yleensä, sisuskalut olivat jotenkin kallellaan ja kohdukaula aiempaa tiukempi. Sitten kun spekula ja ultraääni olivat kunnolla asemoituna, jouduimme vielä odottelemaan ikuisuudelta tuntuva ajan, että laboratorion puolelta ojennettiin alkio. Alkoi epäilyttää. Labrasta kuului minusta outoja ääniä, jotain repimis- tai leikkausääniä ehkä. Outoja mielikuvia tuli mieleen. Leikelläänkö siellä broileria? Mitähän he aikovat oikeastaan siirtää? Onko labran kesätyöntekijän ensimmäinen työpäivä ehkä menossa? Kaipa siirto kuitenkin onnistui, ainakaan oljessa ei ollut tarkastettaessa enää alkiota.

Tätä siirtoa varten sulatettiin vain yksi alkio jo edellisenä päivänä ja se oli jatkanut elämäänsä mainiosti. Katsotaan, olisiko tästä sitten eläjäksi. Tämä IVF-kierros siis vielä jatkunee, mikäli tämä ei tuota tulosta. Minulla on hieman ristiriitaiset ajatukset tästä, sillä toisaalta valmistaudun työpaikan muutoksiin. Jos nyt en tule raskaaksi, kallistun sille kantille, että seuraava hoito olisi vasta puolen vuoden kuluttua, jotta voin keskittyä työhön ja stressata rauhassa, kun kumminkin stressaan.

Tänään tuikkasin vatsanahkaan taas Gonapeptylin. Siitä tuli jotenkin kummallinen olo välittömästi, mutta aika vaikea sitä oloa on kuvailla. Päivän aikana kasaantunut matalapaine, ukkonen ja lääkkeen sivuvaikutukset yhdessä saivat iltapäivällä aikaan vielä aivotoiminnan hyydyttävän päänsäryn.


One Comment on “Siirto tehty”

  1. Belly sanoo:

    Jännittävää, toivotan onnea matkaan! Mielenkiintoista lukea siirrosta, sillä se on meilläkin heinäkuun alussa edessä. En ollut tajunnutkaan että alkiot pitää saada niin tuoreena labrasta paikalle että niitä voi tosiaan jopa joutua odottelemaan paikat avoinna.. Kyllähän tuollaisessa tilanteessa varmasti tulee kuunneltua, jos on ihmeellisiä ääniä seinän takana – ei ihme!


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s