Toinen pakkasalkion siirto

Ensimmäisen IVF:n toinen pakkasalkion siirto on tehty. Olen inhottavan flunssan takia sairaslomalla ainakin tänään, mutta onneksi flunssa ei estänyt siirtoa. Olisi hieman nyppinyt, jos yli kahden viikon hormonilääkitys olisi ollut ihan turha. Tällä kertaa sulatettiin kaksi alkiota, toinen ei selvinnyt sulatuksesta ja toinen selvisi pienin vaurioin. Tällä kertaa kukaan ei sanonut mitään hyvistä mahdollisuuksista. Orientaatio oli selvästi tulevassa, että sitten tämän jälkeen yksi välikierto ja sitä rataa, vaikka toki sanoivat toivovansa, että nyt se raskaus alkaisi ja suunnittelu olisi turhaa. Itse en oikein osaa ajatella muuta kuin, että josko ääneni palautuisi ja olo kohentuisi. Flunssa sumentaa olon ja vie energiat. Huomenna laitan Gonapeptylin.

Muistutuksena itselleni numeroina, että ensimmäinen IVF on tähän mennessä mennyt näin: 19 munasolua, joista 15 hedelmöittynyttä (puolet ICSI, puolet IVF),  ja näille pitkä viljely, josta yksi tuoresiirto ja 6 pakasteeseen. Tuoresiirrosta nega, ensimmäisestä PAS:sta nega, toista PAS:a varten sulatettu siis kaksi alkiota. Pakasteessa on kolme alkiota vielä. Edessä voisi olla vielä 0-3 siirtoa, todennäköisesti ehkä yksi tai kaksi.


2 kommenttia on “Toinen pakkasalkion siirto”

 1. Blueberry sanoo:

  Hei Marvine,

  olen vasta löytänyt blogisi ja oli mielenkiintoista lukea pitkälle vanhojakin kirjoituksiasi. Hoitojen osalta tilanteemme ovat samankaltaisia. Minulla oli ensimmäinen inseminaatio lokakuussa ja IVF marraskuun lopussa. Inseminaatiosta eikä tuoresiirrosta tullut kummastakaan raskautta, eikä kahdesta seuraavasta luomukierrosta. Nyt on ensimmänen PAS kierto menossa. Raskaustesti on huomenna ja siksi tulee selattua näitä blogeja tänään tavallista ahkerammin.

  Toivon kovasti teille onnistunutta hoitoa : ) Jään seurailemaan tilannettasi, kaikkea hyvää!

  • Marvine sanoo:

   Onpa kiva, että kävit täällä kommentoimassa. Olen samoin löytänyt blogisi hiljattain ja ilahduin löytäessä jonkun, jolla on samassa vaiheessa hoidot menossa. Jännitän teidän tulosten puolesta, toivottavasti tärppäsi.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s